Concerto Radio

Concerto Radio is de wekelijkse op de radio uitgezonden podcast van de Amsterdamse muziekzaak Concerto. Elke vrijdagavond is er een nieuwe uitzending vol nieuwe muziek, klassiekers en livemuziek.

Download onze app voor iPhone of Android:

Latest Episode

Concerto Radio
Concerto Radio
65cd8b8bfb22430ce496db4f5af22ddc-scripts
Loading
/

Recent Episodes

Over Concerto Radio:

Concerto Radio is de wekelijkse op de radio uitgezonden podcast van de Amsterdamse muziekzaak Concerto. Op 6 juli 2013 ging aflevering nul online. Op 18 april 2014 maakte Concerto Radio de overstap naar de radio; PinguinRadio. Concerto Radio is elke vrijdagavond te beluisteren.
Wekelijks trakteert Concerto Radio je op de beste nieuwe releases en rereleases op vinyl en cd. Met de Concerto Klassieker wordt een legendarische plaat uit het roemruchte verleden van de winkel belicht. Ook is er elke uitzending met de Instore een optreden van het podium van Concerto.

Meet the Hosts

Ruben Eg

Telegraaf-journalist Ruben Eg woont zo ongeveer in Concerto. In de nok van de zaak bouwde hij een speciale radiostudio, waar hij wekelijks Concerto Radio presenteert.

Anton Speijers

Anton Speijers is sinds jaar en dag een van de drijvende krachten achter Concerto. De muziekspecialist voorziet onder meer de bakken in de winkel van de meest geweldige tweedehands elpees.

New episodes

We publish WEEKLY on FRIDAY at 19.00 HOURS.

Concerto Radio

Listen Now!

Abonneer je via onderstaande aanbieders en players:

New episodes

We publish WEEKLY on FRIDAY at 19.00 HOURS.